HeaderBearWit

:aanwezig:

friends
DanielSan * DeKoster.nl * FrietInCh * 7oep! * Friday Night Skate

bloggers
Art is Artis * Assiewam * Aukje * Badlog * Baviaan * Beefcake * BijTijn * Blauwoog * Bloodyhell * Camarados * CharlottesWeb * Claver * Condens * De Baasjes * Dit Adres * Dreadloki * Jacq * Jnnk * Knurpslog * Lijn Logt! * Lin's Log * Luna * MajesticMoose * Mar10e * Merelroze * Mijnkopthee * OhJawel.nl * Orangez * Punkey * RickdeKikker * Roowlant * Sargasso * SuperoLog * Tikfout * TimmieTV * Tussenpozen * Verbal Jam * Verlorenzoon * WebKim * What's new, Pussycat? * Wiro

Fotologs
Photoblogs.org

BigEmpty * BrownGlasses * Chromasia * DailyDose * DeceptiveMedia * DYSWIS? * GroundGlass * Infrangible * JinkyArt * MartijnLammerts * Photolog.org * Roodpetje * RoundHere * Schlijper * Shutterbug * Smudo * Zee

Foto Forums
300D.nl * BelgiumDigital * DigitalPicture * DPReview * DPZ * FredMiranda * LumLand * Photo Friday

linkdumping
10e.ORG * Aardschok * Alldumb * Attu * BabyGrandpa * BoingBoing * Catch * Coolio's * Drijfzand * Entensity * Flabber * Gizmodo * GromBlog * HeelVervelend * Jaggle * JengaJam * JokerInc * LinkSwarm * Metafilter * MilkandCookies * Mosselvocht * Neukia * OctopusDropkick * OhGizmo * OMGLOLWTF * Recoil * Retecool * Smoel * Uniquepeek * VerseVis * Volkomenkut * WeMakeMoney * WTFPeople * ZFilter

links
Google * Pivot * Weblogs.nl * Weblog.pagina * LogLijst * BlogRoll * BegintHier.nl * Who Links Here

BlogRoll
Blogroll Me!

Archief
01 Nov - 30 Nov 2002
01 Dec - 31 Dec 2002
01 Jan - 31 Jan 2003
01 Feb - 28 Feb 2003
01 Mar - 31 Mar 2003
01 Apr - 30 Apr 2003
01 May - 31 May 2003
01 Jun - 30 Jun 2003
01 Jul - 31 Jul 2003
01 Aug - 31 Aug 2003
01 Sep - 30 Sep 2003
01 Oct - 31 Oct 2003
01 Nov - 30 Nov 2003
01 Dec - 31 Dec 2003
01 Jan - 31 Jan 2004
01 Feb - 29 Feb 2004
01 Mar - 31 Mar 2004
01 Apr - 30 Apr 2004
01 May - 31 May 2004
01 Jun - 30 Jun 2004
01 Jul - 31 Jul 2004
01 Aug - 31 Aug 2004
01 Sep - 30 Sep 2004
01 Oct - 31 Oct 2004
01 Nov - 30 Nov 2004
01 Dec - 31 Dec 2004
01 Jan - 31 Jan 2005
01 Feb - 28 Feb 2005
01 Mar - 31 Mar 2005
01 Apr - 30 Apr 2005
01 May - 31 May 2005
01 Jun - 30 Jun 2005
01 Jul - 31 Jul 2005
01 Aug - 31 Aug 2005
01 Sep - 30 Sep 2005

Mogelijk dankzij pivotzoek in Sneeuwblind.nl27.05.03The Matrix Cracked!

Weet je nog? Dat in deel 1 van The Matrix een heleboel code voorbij kwam en die gasten in die symbolenbrij de Matrix zelf zagen? Zelfs alle mooie vrouwen die er rondliepen? Met een beetje oefening kan jíj dat ook! Kijk maar!

(klik)Human Clock

Wat nou digitale klok!? De Human Clock is het helemaal! Gewoon een foto'tje van de juiste tijd laten zien. En dat levert een best leuke klok op. Leuk als screensaver!
(via Remment)The Matrix Reloaded en The Matrix XP

Gisteravond ben ik dan toch eindelijk naar the Matrix Reloaded gegaan.


(klik voor groter plaatje)De film is een mooi vervolg op het eerste deel, maar ook niet meer dan dat. De vechtscènes zijn er meer en spectaculairder (vooral als Neo het opneemt tegen een steeds grotere groep van Agent Smiths) en de actiescènes zien er wederom gelikt uit. De snelwegachtervolging met de Ducati motor is één van de spectaculairste motorstukjes die ik heb gezien. Errug cool. Alleen is het verhaal nogal mager. De verhaallijnen lopen los langs elkaar heen en raken elkaar nauwlijks. Aan het einde wordt er wel een uigebeide metaverklaring gegeven maar die wordt in zo'n hoog tempo afgewikkeld dat het een beetje gekunsteld overkomt. Ook de cliffhanger wordt afgeleverd als een min of meer losse verhaallijn zonder binding met de rest van het verhaal. Natuurlijk ga ik het volgende deel wel weer kijken, want het blijft een mooi spectakel.


Trouwens, het schijnt helemaal niet zo moeilijk te zijn om zo'n film in elkaar te draaien, want een groepje duitsers heeft het ook gedaan met The Matrix XP als gevolg.

Het is een indrukwekkende spoof geworden met een flink gevoel voor humor en een cast die behoorlijk op de originele lijkt. Het filmpje is te downloaden (tussen de 8 Mb en op zijn grootst 31 Mb, maar zeker de moeite waard) op de Matrix XP site.23.05.03Katten & Kwaad

Sommige dingen zijn slecht. In-en-in slecht. Zoals deze wanprodukten:

(klik voor groter plaatje)

Gelukkig begrijpt het bedrijf dat nog veel meer van dit soort pakjes maakt dat zelf ook. Of, in hun eigen (van japans naar engels omge'katte') woorden: "It is impossible that continue for time long to be sure, and you continue dressing a cat".

Ik verbaas me er nog over dat die beesten nog zo netjes poseren. Als ik dat bij mijn kat zou proberen dan krijg ik een reactie als bij deze gedrochten van de hel.Skaten in Rotterdam

Het is weer zover! Rotterdam heeft ook besloten dat het warm genoeg is om te gaan skaten en organiseren 6 keer een tocht. Het háált het natuurlijk niet bij de Friday Night Skate in Amsterdam die het hele jaar door rijdt, maar blijft altijd erg gezellig. Een prima tocht om aan mee te doen als je nog een beginner bent of eens gewoon voor de gezelligheid een rustig tochtje wilt rijden. Rustig in tempo dan, want er komen meestal wel een paar duizend man op af als het weer een beetje goed is.
Kijk op de Wednesday Night Skate site voor meer informatie. Ik ben er in ieder geval wel een paar keer bij. En kijk op de Friday Night Skate site voor de wekelijkse tocht in Amsterdam. Ik ben één van die gekken die met een knalgeel hesje de groep begeleidt. :-D22.05.03In balans

Mijn bureau (ja, dat spel ik nog op z'n ouderwets), is schoon. Dit is niet zomaar een mededeling. Het is SCHOON. Dit houdt in dat ik er weer nieuwe dingen op kan neerzetten en bewegingsruimte heb die ik een paar weken heb moeten missen. Iedereen die de laatste tijd mijn werktafel heeft gezien heeft zich bewonderend uitgelaten over mijn stapelkunsten:

Er lag een toren van een dikke halve meter met papieren, ongeopende enveloppen, boeken, kaartjes en mappen vervaarlijk te wiebelen op de al overvolle postbakjes. Mijn toetsenbord lag ingeklemd tussen een tientallen hoge cd-hoesjestorens, waarvan de meeste doosjes leeg bleken te zijn. Precies twéé hoesjes bevatten de CD die er in hoorde te zitten. Mijn mooie platte tft-monitor stond alweer een paar decimeter van de muur af door alle onverwerkte administratie. Maar dat is nu verleden tijd. In twee verwoede avonden administratief bezig zijn heb ik mijn hele papierwinkel weer up-to-date.

Helaas kwam ik helemaal aan het eind de blauwe envelop tegen die ik eerst zo prominent midden op mijn toetsenbord had gelegd... Ik moet mijn belastingen nog doen!! Is alles toch weer in balans. Gelukkig heb ik nu wel de ruimte om alle papieren uit te stallen die ik voor mijn aangifte nodig heb...21.05.03Goeiemorgen!

How are YOU doin'? Conichiwa! Shalom! Selam kardesh! Dobry den! Comment ça va? Wie geht's? Nitsomayangla! Fawaka! Buon giorno! Ola!

Zo. Als het NOU nog geen mooie dag wordt!19.05.03Terug van weg van terug van weg....

Okee, voorlopig is het wel weer mooi geweest. Praag was indrukwekkend mooi. Veel kerken, kathedralen, musea, huisen, pleinen en mensen. Eén van de leukste bezoekjes was die aan het Mucha museum. (zie ook het klikbare plaatje hieronder voor een voorbeeld van zijn werk. Wat heeft die man een boel werk verricht! Alleen wel jammer dat zijn grote werk, het Slavisch Epos, in een museum in de Verenigde Staten staat tentoongesteld.
Verder is Praag toch al behoorlijk toeristisch aan het worden. Hoewel je nog steeds voor zo'n € 6,- een behoorlijke maaltijd op een terrasje kon scoren, begin je de opmars van de 'nieuwe economie' goed te zien en struikel je over hordes toeristen bij de bekendere bezienswaardigheden. Maar wat een mooie stad!

# | 13.05 | Demos | zes reacties


10.05.03Weg van teruggeweest

En het gaat hier alwéér een weekje stil worden. Dit keer een kort weekje Praag. Maar wees gerust, hierna zit ik tot in ieder geval september in Nederland.
Maar nu eerst een weekje cultuur en genieten!! (h)

# | 17.51 | Demos | twee reacties


09.05.03Ja sorry hoorrr....

Tijdens mijn lunchpauze loop ik regelmatig een rondje door het centrum van Den Haag en kan ik volop genieten van de grote verscheidenheid aan mensen die er rondloopt. Maar aan één ding ben ik nog steeds niet gewend. Dat je langs een groepje skateboarders loopt die alle mogelijke tricks uitvoeren en verveeld met een walkman op en baggy kleding elkaar bestuderen. En er eentje opeens zegt: "Gast! Dat was wel een hele vette airrrr."

In 's Grrraevenhaege zijn zelfs de randgroepjongeren bekakt.08.05.03De kracht van camouflage

Raadsel!! Wat is het plaatje hieronder? (Klik op het plaatje voor het gehele plaatje). Toen ik haar voor het eerst zag, had ik het nooit geraden, maar slimme surfers als jullie raden het vast wel.

(klik voor gehele plaatje)


Antwoord
Nog meer van dit soort objecten kun je hier vinden

# | 13.59 | Demos | twee reacties


PixelPerfect

Het is al een ouwetje: Mr. Wong's Soup'Partments is een megaflatgebouw waar iedereen zijn eigen pixelart-verdieping aan toe mag voegen. Leuk!05.05.03Friday Night Skate online!

De Friday Night Skate van Amsterdam heeft een vernieuwde site. Het heeft even geduurd, maar het resultaat is er ook naar! Nu kan ik iedereen weer laten zien waar ik mijn vrijdagavonden aan besteed. Lekker een beetje skaten en met de rest van de begeleiding zorgen dat de groep lol heeft en weer veilig in het Vondelpark aankomt. Kijkt allen, komt allen!# | 11.17 | Demos | vijf reacties


02.05.03Zen baby!!

Oh ja, dat zou ik bijna vergeten: 2 dagen geleden heb ik eindelijk de Creative Zen gekocht!

Hij is echt wel een beetje boel koel! 20 GB non-stop muziekplezier. Nu nog alleen nog die 20 GB vullen. Wat een zware taak. :-)

# | 16.04 | Demos | vier reacties


Terug van weggeweest

Na zo'n twee weken stilte gebeurt er dan eindelijk weer iets op dit log. Een week zeilen in Kroatië (2e plaats van de 28!) heeft z'n tol geëist, maar was absoluut de moeite waard. Veel boten, veel gezelligheid, veel competitie en heel veel zon. Voor wat sfeerimpressies zie de vloot (gedeeltelijk) de algemene sfeer aan boord en het feest in een tot dancetempel omgebouwde Fort Bourguignon in Pula. (Met dank aan concurrerend zeilploeg Dividi en Possiedi, de boot met onbetwist de meeste stijl aan boord, maar net niet genoeg om ons achter zich te houden ;-))

Ook Koninginnenach en Koninginnedag waren een spetterend succes, al is Koninginnedag grotendeels doorgebracht met heel relaxed bijkomen van de nacht. Lekker de hele avond naar bandjes in Den Haag geluisterd, onder andere naar het geweldige Cloudy Juice van vriend R.

En nu probeer ik mij naar het weekend te slepen. Werken lukt nog maar matig, maar als het echt te erg wordt dan kan ik altijd de tijd nog doorbrengen met Gyroball. Verslavend en verrassend moeilijk. Jammer dat er geen 'save' optie op zit.

Gelukkig ga ik over ruim een week voor een paar dagen naar Praag. Tsja, je zult toch langzaam moeten afkicken van vakantie!

:Met opmerkingen van:
Blunt: iGod - Repenting mad..
mjyujm: Motherload
Loes Brockhus: Simlockvrij
Margreet: Buggybende
CHARLOT: Simlockvrij
Mireille: Simlockvrij
arnold: Simlockvrij
Demos: iGod - Repenting mad..
mama035: iGod - Repenting mad..
mama035: iGod - Repenting mad..

== SAY WHAT?? ==


Smart Roadster is voor mietjes!
Er zijn boel koelere SMARTmodellen tegenwoordig.
(via Smoel)
[ één keer gereageerd / # ]


Zuchten in de wind
Lees je eigen bouquetreeks-verhaaltje. Even twee namen invullen en hop! Je hebt instant pulp!
(onder andere via Rick)
[ één keer gereageerd / # ]


ASCII-O-Matic
Nog meer Flash moois! Bij de ASCII-O-Matic kun je zelf een plaatje van 60*50 uploaden en in ASCII laten omzetten. Cool!
[ nog geen reacties / # ]


My Pet Skeleton
Op zoek naar een andere site kwam ik MyPetSkeleton toevallig weer tegen. Een hele mooie sfeervolle site in Tim Burton stijl. Kijken!
[ nog geen reacties / # ]


Vroemmmm
Als motorfanaat kon ik deze link niet laten liggen. Het is dan wel geen Honda, maar toch... (link via via). Ik moest meteen aan die foto denken met de eend die geflitst is.
[ nog geen reacties / # ]


AluMod
Weer een hele stoere mod. Waar haalt iedereen de tijd vandaan... Wel erg mooi & futuristisch.
(via Rick)
[ één keer gereageerd / # ]


Mohammed 'Error 404' Al-Sahaf
No there is no page here. There is no page within a hundred kilobytes of here. En nog een variatie hierop.
[ nog geen reacties / # ]