HeaderBearWit

:aanwezig:

friends
DanielSan * DeKoster.nl * FrietInCh * 7oep! * Friday Night Skate

bloggers
Art is Artis * Assiewam * Aukje * Badlog * Baviaan * Beefcake * BijTijn * Blauwoog * Bloodyhell * Camarados * CharlottesWeb * Claver * Condens * De Baasjes * Dit Adres * Dreadloki * Jacq * Jnnk * Knurpslog * Lijn Logt! * Lin's Log * Luna * MajesticMoose * Mar10e * Merelroze * Mijnkopthee * OhJawel.nl * Orangez * Punkey * RickdeKikker * Roowlant * Sargasso * SuperoLog * Tikfout * TimmieTV * Tussenpozen * Verbal Jam * Verlorenzoon * WebKim * What's new, Pussycat? * Wiro

Fotologs
Photoblogs.org

BigEmpty * BrownGlasses * Chromasia * DailyDose * DeceptiveMedia * DYSWIS? * GroundGlass * Infrangible * JinkyArt * MartijnLammerts * Photolog.org * Roodpetje * RoundHere * Schlijper * Shutterbug * Smudo * Zee

Foto Forums
300D.nl * BelgiumDigital * DigitalPicture * DPReview * DPZ * FredMiranda * LumLand * Photo Friday

linkdumping
10e.ORG * Aardschok * Alldumb * Attu * BabyGrandpa * BoingBoing * Catch * Coolio's * Drijfzand * Entensity * Flabber * Gizmodo * GromBlog * HeelVervelend * Jaggle * JengaJam * JokerInc * LinkSwarm * Metafilter * MilkandCookies * Mosselvocht * Neukia * OctopusDropkick * OhGizmo * OMGLOLWTF * Recoil * Retecool * Smoel * Uniquepeek * VerseVis * Volkomenkut * WeMakeMoney * WTFPeople * ZFilter

links
Google * Pivot * Weblogs.nl * Weblog.pagina * LogLijst * BlogRoll * BegintHier.nl * Who Links Here

BlogRoll
Blogroll Me!

Archief
01 Nov - 30 Nov 2002
01 Dec - 31 Dec 2002
01 Jan - 31 Jan 2003
01 Feb - 28 Feb 2003
01 Mar - 31 Mar 2003
01 Apr - 30 Apr 2003
01 May - 31 May 2003
01 Jun - 30 Jun 2003
01 Jul - 31 Jul 2003
01 Aug - 31 Aug 2003
01 Sep - 30 Sep 2003
01 Oct - 31 Oct 2003
01 Nov - 30 Nov 2003
01 Dec - 31 Dec 2003
01 Jan - 31 Jan 2004
01 Feb - 29 Feb 2004
01 Mar - 31 Mar 2004
01 Apr - 30 Apr 2004
01 May - 31 May 2004
01 Jun - 30 Jun 2004
01 Jul - 31 Jul 2004
01 Aug - 31 Aug 2004
01 Sep - 30 Sep 2004
01 Oct - 31 Oct 2004
01 Nov - 30 Nov 2004
01 Dec - 31 Dec 2004
01 Jan - 31 Jan 2005
01 Feb - 28 Feb 2005
01 Mar - 31 Mar 2005
01 Apr - 30 Apr 2005
01 May - 31 May 2005
01 Jun - 30 Jun 2005
01 Jul - 31 Jul 2005
01 Aug - 31 Aug 2005
01 Sep - 30 Sep 2005

Mogelijk dankzij pivotzoek in Sneeuwblind.nl30.06.03Analoge / digitale / geniale camera

Leica, een gerenommeerd camera en lenzenmerk, deed voor zover ik weet nog niet aan digitale camera's, maar maakt wel hele stoere 'analoge' toestellen. Om toch aan de digitale markt tegemoet te komen hebben ze wat nieuws bedacht: een digitale achterwand voor op je analoge spiegelreflex camera! Het moet plaatjes van 10 megapixels opleveren en past op je Leica R8 of R9 spiegelreflex. Nu kun je dus met 1 toestel kiezen of je voor digitaal of analoog schiet. Een prijs staat nog niet gegeven, maar als het minder is dan een digitale camera dan gaan ze een heleboel mensen blij maken (waaronder ikzelf).

Nu maar hopen dat Canon het voorbeeld snel volgt.

# | 16.29 | Demos | twee reacties


27.06.03Logdip

De laatste tijd zit ik in een logdip(je), dus om het mooie weer maar te vieren en toch iets te posten een paar (klikbare) zomerse foto's.
(via msnbcnews)18.06.03iBuild je eigen droomhuis

Nu.nl meldt dat je tegenwoordig met iBuild je eigen huis kan ontwerpen en laten bouwen in Almere. Nu weet ik nog niet of Almere nou de meest ideale plek is om te wonen, maar het concept van iBuild is wel erg mooi. TNO Bouw, een architectenbureau en een ontwerpbureau hebben het programma ontwikkeld. Met iBuild zou het mogelijk moeten zijn om een huis te ontwerpen en aan te passen (verdiepinkje erbij, uitbouw eraan), waarna de specificaties meteen naar de bouwer kunnen om uitgevoerd te worden, samen met een schatting van de kosten en een oordeel over de (technische) haalbaarheid.

Kijk, dat zijn nou nuttige toepassingen van IT. Ik heb me maar vast ingetekend en wil graag dit huisje. :-)

# | 09.00 | Demos | twee reacties


16.06.03Bløf

Gisteravond naar een concert van Bløf in de ArenA geweest. Dat is één van de voordelen van mijn huidige opdrachtgever. Zo eens in de zoveel tijd zijn er wat kaartjes over voor een evenement en die worden dan verloot onder de gegadigden. Zo ben ik bijvoorbeeld al een paar keer naar Zandvoort gegaan met een paar VIP-kaartjes in mijn handen en heb ik mijn vriendin met een vriendin van haar naar René Froger in Ahoy kunnen sturen (niet dat we nou zo gek op Froger zijn, maar een zaal vol zwijmelende huisvrouwen moet je toch meegemaakt hebben) en kon ik dit keer dus naar Bløf.

De ArenA was voor de gelegenheid verbouwd tot amfitheater, waarbij de band vanaf het veld naar één van de kopse kanten van de ring speelt en er een tent omheen de kopse kant is gespannen om de akoestiek te verbeteren. De sfeer was goed, het publiek enthousiast en Bløf had er zelf ook zin in. Een prima avondje dus. Ik ben benieuwd wat de volgende kaartjes gaan worden!11.06.03De Beste Domme Blondjesgrap Ooit!

Klik hier!

# | 23.29 | Demos | twee reacties


10.06.03Jogchem wint Webby!

SAN FRANCISCO - Een Nederlandse internetkunstenaar heeft donderdag een Webby Award voor de beste persoonlijke website gewonnen. De Webby Awards zijn prestigieuze prijzen voor de beste websites.

De kunstenaar noemt zichzelf Jochem Niemandsverdriet en zijn artistieke en poëtische site is te vinden op www.nobodyhere.com. [nu.nl]

Sinds ik hem heb 'ontdekt' (in een ver, ver verleden, máánden geleden alweer) ben ik een grote fan van Jogchem. Met veel creativiteit gunt hij eenieder een kijkje in zijn wereld. Ik ben geen fan van awards, maar hij heeft dit zeker verdiend! Dus bij deze: Gefeliciteerd Jogchem!08.06.03Taalmalloten

Okee, even kijken of ik het goed heb:
Op de webstek (website) (het thuisblad (homepage)) van de Bond Tegen Leenwoorden hebben ze uitgelegd dat er een volkomen aanvaardbare (acceptabel) wisselkeuze (alternatief) is voor al die lelijke geleende buitenlandse woorden. Zo kun je bijvoorbeeld lezen dat het internet in goed (puur) nederlands het wereldweb is. En een scanner een bladschouwer of aflichter.
Dus zet de webschakel (link) tussen je boekstaven (bookmarks) en webzeil (surf) in de toekomst rond in de veilige wetenschap dat je voortaan altijd een wisselkeuze (alternatief) hebt in de vorm van hun handige online (geen alternatief!!) woordenboek.

Oef... Het duurt nog wel even voordat ik dat allemaal in de vingers heb.Onmacht

Toch opeens een acute stress: Vriendin belt overstuur op dat er een ongeluk is gebeurd. Tegen de tijd dat ik begrijp dat ze inderdaad zelf met een verkreukelde auto zit, moet ze ophangen. Het is een heel erg naar gevoel om van iemand van wie je veel houdt te horen dat er iets mis is. Gelukkig belt ze even later weer. Het was glad van de regen en ze is geslipt. Helaas heeft ze niet veel tijd om te vertellen wat er precies gebeurd is, maar ze heeft zelf gelukkig niets en klinkt iets rustiger. Nu maar wachten wat het volgende telefoontje is en waar en/ of wanneer ik haar kan ophalen. Ik voel me heel erg nutteloos omdat ik niet weet waar ze precies is of hoe ik haar kan helpen...

[update] Gelukkig is de schade beperkt tot blikschade en schrik.
[update2] Helaas, de auto is echt total-loss.05.06.03Rustig & Druk

Het is hier even wat rustiger, want het is druk ergens anders en er wordt ook langzaam aan een nieuwe layout gewerkt. 'Steeds iets minder under construction' is nog steeds wel waar, hetgaat allemaal alleen een stuk minder snel dan ik wel zou willen. Deels ook omdat ik (nog) niet goed met AI10 kan omgaan, maar ook dat gaat steeds beter.

In ieder geval: ik ben nog niet weg!

:Met opmerkingen van:
Blunt: iGod - Repenting mad..
mjyujm: Motherload
Loes Brockhus: Simlockvrij
Margreet: Buggybende
CHARLOT: Simlockvrij
Mireille: Simlockvrij
arnold: Simlockvrij
Demos: iGod - Repenting mad..
mama035: iGod - Repenting mad..
mama035: iGod - Repenting mad..

== SAY WHAT?? ==


Verslavend
Dopewars (simpele online versie)
[ één keer gereageerd / # ]


Bestuur een kerncentrale!
De graphics zijn niet echt bijzonder, maar wat verwacht je dan van een spel waarbij je Homer Simpson's baan hebt? Bestuur een kerncentrale, voorkom een 2e Chernobyl of ga als een dolle voor de meltdown.
[ nog geen reacties / # ]


Millennium Falcon Mod
En hopsa! Weer een 'mod! Dit keer is de Star Wars Millennium Falcon (wie kent hem niet?) aan de beurt.
[ nog geen reacties / # ]


Alphabe(es)t
Nog eentje via Rick. Te mooi om niet te noemen. Het alfabet gemaakt van beesten die van letters van het alphabet zijn gemaakt. Snapt u wel?
[ nog geen reacties / # ]


Mercedes 'modden
Naast de reguliere casemod is het natuurlijk ook mogelijk om zelf een leuke Mercedes te modden. Kost wat tijd, handigheid en moeite, maar dan heb je ook een goed gelijkende Mercedes SLR!
(via de Kikker)
[ nog geen reacties / # ]


Pssst! Vliegdekschip kopen?
Dit vliegdekschip uit 1945, 'the great "HMS Vengeance"', staat alweer een poosje te koop. Zou het reservebootje 'Furious Anger' heten? ;-)
[ twee reacties / # ]


How dodgy are you?
Test hoe crimineel je bent aangelegd. Wist je dat het verboden is in de U.K. om als minderjarige een naakte etalagepop te zien?
[ nog geen reacties / # ]


Rockface Rescue
Via nu.nl dit spelletje. Red gestrande klimmers met een reddingshelikopter. De root van het area29 domein heeft trouwens niets met reddingshelikopters te maken. ;-)
[ nog geen reacties / # ]