HeaderBearWit

:aanwezig:

friends
DanielSan * DeKoster.nl * FrietInCh * 7oep! * Friday Night Skate

bloggers
Art is Artis * Assiewam * Aukje * Badlog * Baviaan * Beefcake * BijTijn * Blauwoog * Bloodyhell * Camarados * CharlottesWeb * Claver * Condens * De Baasjes * Dit Adres * Dreadloki * Jacq * Jnnk * Knurpslog * Lijn Logt! * Lin's Log * Luna * MajesticMoose * Mar10e * Merelroze * Mijnkopthee * OhJawel.nl * Orangez * Punkey * RickdeKikker * Roowlant * Sargasso * SuperoLog * Tikfout * TimmieTV * Tussenpozen * Verbal Jam * Verlorenzoon * WebKim * What's new, Pussycat? * Wiro

Fotologs
Photoblogs.org

BigEmpty * BrownGlasses * Chromasia * DailyDose * DeceptiveMedia * DYSWIS? * GroundGlass * Infrangible * JinkyArt * MartijnLammerts * Photolog.org * Roodpetje * RoundHere * Schlijper * Shutterbug * Smudo * Zee

Foto Forums
300D.nl * BelgiumDigital * DigitalPicture * DPReview * DPZ * FredMiranda * LumLand * Photo Friday

linkdumping
10e.ORG * Aardschok * Alldumb * Attu * BabyGrandpa * BoingBoing * Catch * Coolio's * Drijfzand * Entensity * Flabber * Gizmodo * GromBlog * HeelVervelend * Jaggle * JengaJam * JokerInc * LinkSwarm * Metafilter * MilkandCookies * Mosselvocht * Neukia * OctopusDropkick * OhGizmo * OMGLOLWTF * Recoil * Retecool * Smoel * Uniquepeek * VerseVis * Volkomenkut * WeMakeMoney * WTFPeople * ZFilter

links
Google * Pivot * Weblogs.nl * Weblog.pagina * LogLijst * BlogRoll * BegintHier.nl * Who Links Here

BlogRoll
Blogroll Me!

Archief
01 Nov - 30 Nov 2002
01 Dec - 31 Dec 2002
01 Jan - 31 Jan 2003
01 Feb - 28 Feb 2003
01 Mar - 31 Mar 2003
01 Apr - 30 Apr 2003
01 May - 31 May 2003
01 Jun - 30 Jun 2003
01 Jul - 31 Jul 2003
01 Aug - 31 Aug 2003
01 Sep - 30 Sep 2003
01 Oct - 31 Oct 2003
01 Nov - 30 Nov 2003
01 Dec - 31 Dec 2003
01 Jan - 31 Jan 2004
01 Feb - 29 Feb 2004
01 Mar - 31 Mar 2004
01 Apr - 30 Apr 2004
01 May - 31 May 2004
01 Jun - 30 Jun 2004
01 Jul - 31 Jul 2004
01 Aug - 31 Aug 2004
01 Sep - 30 Sep 2004
01 Oct - 31 Oct 2004
01 Nov - 30 Nov 2004
01 Dec - 31 Dec 2004
01 Jan - 31 Jan 2005
01 Feb - 28 Feb 2005
01 Mar - 31 Mar 2005
01 Apr - 30 Apr 2005
01 May - 31 May 2005
01 Jun - 30 Jun 2005
01 Jul - 31 Jul 2005
01 Aug - 31 Aug 2005
01 Sep - 30 Sep 2005

Mogelijk dankzij pivotzoek in Sneeuwblind.nl29.04.04TANKS


Oh baby! Flashback! Kennen jullie deze nog? De voorganger van Worms waaraan ik een poosje aan verslaafd ben geweest. Hoe heette het spel ook alweer? VGAbomber? Anyhow, het is er weer! In Flashformaat (wat anders...) Dus leef je uit met alle opties van TANKS. Nog net voor Koninginnedag een spelletje voor de laatste uurtjes.

# | 16.55 | Demos | vijf reacties


28.04.04Stelletje *#&$$(@#!!


Ik lees net dat mijn 'geadopteerde' skatebroertje 2 weken geleden is overvallen. Resultaat: gebroken neus en een gebroken oogkas... We zien elkaar niet zo vaak (als het meezit eens per week), dus ik ben nogal aan de late kant met hem sterkte wensen. Wat een eikels! Daar kan ik nou echt heel pissig om worden. Ik kan natuurlijk een mooi betoog over normen& waarden gaan houden en hoe het tegenwoordig gesteld is met de wereld, maar daar geloof ik niet in. Het is gewoon een ongelofelijke k*tstreek. Gelukkig vat hij het zelf nogal laconiek op en heeft hij bedacht dat de naam van zijn site op het ogenblik niet helemaal gelukkig gekozen is. Joep, sterkte!
[Update] Goed nieuws: de dader is gepakt!

# | 18.43 | Demos | zeven reacties


Mooo!

Het is de laatste tijd een beetje hectisch aan het worden, dus wordt er even een beetje minder gepost. Om het goed te maken even wat ontspannende flash-animaties. En wat werkt er nou ontspannender dan een flashfilmpje van een koe? Niets! Dat is wat! Dus post ik er maar liefst extragratis 4 tegelijk! Ter ontspanning. Dus ga even rustig zitten en geniet:
[Update] zoz wijst me er op dat er hier nog véél meer flashvee te vinden is!


Cows with gunsI'm a cow


Mad Cow


WTF?

# | 16.32 | Demos | twee reacties


26.04.04Bloggies (2)

De uitreiking van de Bloggies was gezellig. Het blijft goed te merken dat webloggen nog steeds een hoog hobby-gehalte heeft, maar dat maakt het niet minder leuk. En het is altijd een mooie gelegenheid om de nog onbekende gezichten achter de blogs te leren kennen. Zo heeft tot verrassing van velen (waaronder de organisatie) bijvoorbeeld Reet acte de présence gegeven. 

De bloggie-meeting is buiten in een warm Den Haag voortgezet op terrassen, eetcafe's en danscafe's met een hoop loggers die ik hier niet ga noemen want ze waren er zelf bij. (foto's en andere onzin hier, hier, hier, hier, hier en hier)Het was in ieder geval heel gezellig. Met als resultaat dat ik zondag met een barstende koppijn en oordopjes in me probeerde te concentreren op cheerleaders en de Amsterdam Admirals. Gelukkig hebben de Admirals nipt gewonnen (in de laatste 3 seconden van de wedstrijd). En terwijl ik er een kater bij had gekregen, is Maja er een kwijtgeraakt. Niet fijn... Sterkte Maja!

Excuus voor de lamme zinsopbouw.. Er zit nog een restant brakheid in de weg...

# | 16.29 | Demos | acht reacties


Kill.. kill!.. KILL!!


Met het oog op komende koninginnedag en de eventuele angst voor aanslagen heeft Ilse een leuke banner gemaakt. Ik weet dat IK in ieder geval géén Ilse-masker op ga zetten.23.04.04Game on!

Lekker laat op de vrijdagmiddag nog een paar spelletjes om de laatste uurtjes op kantoor mee door te brengen:


PandaGolf
is net zo simpel als het eruit ziet, maar verrassend verslavend en met een muziekje dat ik al anderhalf uur in mijn hoofd heb zitten. Hypnotiserend... Must... hit... something... (gevonden bij Drijfzand)


Als je je hersens iets meer wilt gebruiken kun je je lol op met deze Lasergame. Lekker puzzelen met lasers, spiegels, prisma's en lampjes. Ik ben op het ogenblik bij level 7.


En als uitsmijter weer een heerlijk rustgevend spelletje van Orisinal: The Bird and the Sea. Veel plezier!Escher & LegoMooi stukje hobbywerk: 2 legofanaten hebben een paar afbeeldingen van M.C. Escher in Lego uitgewerkt: 'Relativity', 'Balcony', 'Belvedere', 'Ascending and Decending' en 'Waterfall'. Cool!
(via Roowlant die het weer bij Attu vandaan heeft geplukt)Bloggies & Webby'sDe nominaties voor de Webby Awards zijn bekendgemaakt! Toch altijd leuk om eens wat nieuwe sites te ontdekken, hoewel ik er vorig jaar leukere tussen vond zitten. De leukste die ik tot nu toe in het lijstje ben tegengekomen is Red vs. Blue. Redelijk simpele filmpjes maar met prima dialogen.

En voordat de Webby's uitgedeeld gaan worden, is het morgen eerst tijd voor onze eigen Dutch Bloggies! Dit jaar voor het eerst met een echte prijsuitreikingceremonie (galgje!) zaterdag 24 april (a.s.) vanaf 15:00 in het Museum voor Communicatie in Den Haag. En laat dat nou maar 2 straten verwijderd zijn van het huis van mijn vriendin! Hasta Mañana...

# | 10.23 | Demos | twee reacties


22.04.04The truth is out thereDe achterdocht zit er sinds 11 september 2001 goed in bij de amerikanen. En met behulp van het internet en beschikbaar beeldmateriaal hebben een aantal mensen een hele hoop puntjes gevonden over de aanslagen op de Twin Towers die op zijn minst opmerkelijk zijn te noemen. Raketten die door de vliegtuigen zouden zijn afgevuurd, pods onderaan de vliegtuigen en nog veel, heel veel meer. Oordeel zelf en snuffel rond in de enorme berg informatie.
(via BabyGrandpa)BoeteDeze jongen heeft duidelijk lol gehad in het duidelijk maken waarom hij NIET bekeurd zou moeten worden. :-D
(ctrl-c ctrl-v van Jaggle)21.04.04Gremlin meets Furby?


Ewoks bestaan!

Oh nee.. Toch niet. Bij het Robotic Life Group van het MIT hebben ze dit beestje gefabriceerd om te kijken hoe ver ze al zijn met patroonherkenning, sociale interactie van robots en het simuleren van zintuigen. Dat levert dus dit beestje, genaamd Leonardo op (rara waar zou die naam vandaan komen? En nee, het was géén schildpad!).

Vooral stoer zijn de filmpjes han het beestje in actie: filmpje 1 waar ze laten zien hoe het 'voelt' en filmpje 2 waarin het een balletje volgt. Kijk hier voor meer leuke projecten van deze vakgroep.20.04.04Superpissebed


Klik voor complete plaatje

Brrr.... In ieder huis met wat klamme donkere hoekjes kom je wel pissebedden tegen. Niet de meest mooie beestjes om te zien, maar onschuldig genoeg. Hoe zou je staan te kijken als je zijn marietieme broertje tegen zou komen, die formaatje rugbybal is??

# | 12.02 | Demos | twee reacties


Geen StijlGeen Stijl stopt voorlopig met loggen. Aanleiding is de mishandeling van één van de vaste loggers van GS. Onbekenden zijn gisteren met bivakmutsen en een honkbalknuppel gisteren het huis van 'De Chileen' binnengedrongen en hebben hem zo erg mishandeld dat hij in het ziekenhuis is opgenomen.

Persoonlijk ben ik geen fan van Geen Stijl. Helemaal niet zelfs. Maar dit soort acties zijn absoluut belachelijk. Iedereen heeft het recht om zijn mening te verkondigen, hoe tegendraads of controversieel ook. Ik hoop dat de daders snel worden opgepakt en Geen Stijl weer kan beginnen met loggen.

[update] Links en rechts onstaat nogal wat twijfel of het voorval wel werkelijk heeft plaatsgevonden. Vooralsnog ga ik er even van uit dat zelfs Geen Stijl niet op zo'n manier de publiciteit zoekt.
[update] En jawel hoor.. GS heeft weer met een typisch staaltje stijlloze sensatiejournalistiek haar eigen log de nek omgedraaid. Het werd ze wat teveel. In ieder geval ben ik weer blij dat ze gestopt zijn. Hoewel ze ergens wel gelijk hebben: niet te snel van alles geloven...

# | 11.16 | Demos | zeven reacties


16.04.04Chopping BlockChopping Block: humor op zijn zwartst.Superwoofer


Zou je er gratis oordopjes bij krijgen??

Je bent als audiofiel natuurlijk pas de bom als je een beetje stoere apparatuur hebt. Leuk versterkertje hier, wat aardige boxjes daar en natuurlijk een mooie subwoofer. Maar als je echt helemaal ultrabomdiggyüberkek uit je dak wilt gaan en de rest mijlenver achter je wilt laten, dan maak bouw je de grootste subwoofer ter wereld! Ik heb geen idee hoe het geluid is, maar zo te zien hebben de bouwers wel een beetje verstand van geluid, dus zal het indrukwekkend zijn.

# | 14.12 | Demos | twee reacties


Ode aan Koos


Koos = Held

Eens in de zoveel tijd onstaat er spontaan een nieuwe held. Een icoon. Iemand waarvan je het idee hebt dat je hem al je hele leven kent, ondanks het feit dat je pas sinds een uur weet wie het is. Jaggle heeft zo'n held: Koos. Eén brok integriteit met een niet mis te verstane mening en een duidelijke boodschap. Lees het postje maar eens en vooral ook de comments die bij de gelinkte posts staan.

Ik ben het roerend met ze eens: Koos is een held!

[update] Het gaat overigens níet over de Koos op de foto; da's weer een heel ander soort Koos.

# | 13.47 | Demos | vier reacties


14.04.04GeoSense


Waar ligt Milaan ook al weer?

Een verrassend verslavend spelletje, en nog leerzaam ook! Test je geografische kennis met GeoSense door met een online tegenstander te kijken wie het beste plaatsen op de kaart kan aanwijzen. Je kunt kiezen uit World, Europe of United States. Leuk! En helemaal om te zien hoe slecht sommige amerikanen de wereld kennen. ;-)

# | 13.43 | Demos | zeven reacties


13.04.04100% accurate gay test


No need for a blood test or lengthy therapist visit to find out if you're really a homosexual.

Normaal geloof ik nooit zo in dit soort testjes, maar deze is wel erg overtuigend.

# | 16.34 | Demos | vier reacties


12.04.04Vrolijk Pasen!En dat moet wel lukken met de paashaas, of "Easter B, the dopest rappin' bunny you'll ever see". Shake that thang!
(via BabyGrandpa)09.04.04SuperjumpDe bedoeling van het spelletje is uitermate simpel: zie onderstaande foto. Highscore tot nu toe: 285.1 (Ding Dong!)Breedster

Op het web zie je al een poosje verwijzingen naar Breedster van de geniale dronken mannen en sinds gisteren bevind ook ik me (als larve) in de online voortplantingsrace. Janneman van Punkey.com heeft mij verwekt en de wereld ingestuurd. Dus nu trek ik de wijde wereld van het grid in. Next step: procreate!


My Breedster profile
(en zo zie ik er op dit ogenblik uit)

# | 12.04 | Demos | twee reacties


08.04.04What are YOUR balls made of?...you may be asking yourself, "How can these simple plastic forms have so ingeniously guided my most important life decisions?"...

Het geheim achter de alwetende "Magic 8-ball". Het orakel dat in Amerika al vele beslissingen heeft helpen maken.Praktisch! (voor de laydees...)

A Girl's Guide to Geek Guys

If you're not up on your Star Trek, you can forget about getting or keeping a geek dude. And I'm not just talking vintage-era Captain Kirk and Spock either. You've got to be up on your The Next Generation, your Deep Space Nine, your Babylon 5.

True, true... (toch, GJ?)AkiraJapanse manga is cool. Motoren zijn ook cool. Akira is wat dat betreft voor mij een schot in de roos en combineert die twee. Blijkbaar ben ik niet de enige die de futuristische fantasiemotor van de hoofdpersoon uit de film kan waarderen, want een fan heeft het ding (werkend) nagebouwd, compleet met het bijbehorende leren pak!

(Klik voor het hele plaatje)

# | 14.00 | Demos | drie reacties


ChipmunkzzzHet verhaal achter het succes van Alvin & The Chipmunks. Beeeaatch!!06.04.04Pissed off Pussy


(Klik voor het hele plaatje)

If looks could kill...

(Klik voor het hele plaatje)02.04.04Wormgame
Vooruit, nog ééntje dan. Omdat hij zo leuk is. Vang die worm!!

# | 16.29 | Demos | zes reacties


OgOg Alive!

En met dan aan Roowlant nóg een spelletje om het weekend goed mee te beginnen: OgOg Alive (klik op "Launch Game"). Een adventure waarbij je je eten als neanderthaler (m/v) bij elkaar moet zoeken en puzzelen. Mocht iemand weten waar je de punten voor de pijlen van de pijl en boog vandaan kan halen (of wat je met het wespennest doet), dan houd ik me aanbevolen... :-\
Goed weekend!Torwand

Het EK komt er weer aan, dus kun je binnenkort niet meer om het voetbal heen. De duitsers zijn stiekem al een beetje aan het oefenen op hun trefzekerheid. Geeft niet, want ook wij kunnen nu het strafschop nemen online oefenen (is ook wel nodig ;-)) Doe wel een beetje je best, want het is in een studio vol oosterburen...01.04.04Google Gmail?


1 april?

Google vindt dat het best wat beter kan met online mailservices. Dus om het goede voorbeeld te geven hebben ze een eigen freemail service ontwikkeld: Google mail of Gmail. Het zou een opslagruimte hebben van 1 gigabyte. Ik weet het niet hoor, het is wel erg dicht bij 1 april...

# | 09.23 | Demos | twee reacties

:Met opmerkingen van:
Blunt: iGod - Repenting mad..
mjyujm: Motherload
Loes Brockhus: Simlockvrij
Margreet: Buggybende
CHARLOT: Simlockvrij
Mireille: Simlockvrij
arnold: Simlockvrij
Demos: iGod - Repenting mad..
mama035: iGod - Repenting mad..
mama035: iGod - Repenting mad..

== SAY WHAT?? ==


Irish Eminem
It's true!
[ nog geen reacties / # ]


So, you're gonna be on MTV Cribs?
You's best get your read on dawg!
(via)
[ nog geen reacties / # ]


Vet relaxed...
Die boom daar? Die is echt vet relaxed man...
[ nog geen reacties / # ]


Plagiaat van jezelf?
Nickelback VS. Nickelback (links en rechts op de stereo 2 verschillende liedjes. Of toch niet?)
(via Aardschok)
[ nog geen reacties / # ]


Toothing
Anonieme sex met je BlueTooth apparaat is het helemaal in 2004. 'A beginners guide to toothing'
[ één keer gereageerd / # ]


LotR in 1 minute
De meest gecomprimeerde (en complete!) gif-animatie die ik van de Lord of the Ring saga ken.
[ nog geen reacties / # ]


Gekke japanners (3)
Soort van fotosjoppen, maar dan toch niet...
[ nog geen reacties / # ]


Hyakugojyuuichi!
De meest drukke flashanimatie die ik ooit gezien heb... Hyakugojyuuichi Forever!
[ nog geen reacties / # ]


AnimeMod
Weer een mooi staaltje casemodding. Dit keer alles weggewerkt in een anime babe.
[ nog geen reacties / # ]


Evil Overlords Rule!
46) If an advisor says to me "My liege, he is but one man. What can one man possibly do?", I will reply "This." and kill the advisor.
The Top 100 Things I'd Do If I Ever Became An Evil Overlord
(Via)
[ nog geen reacties / # ]


Rainbow Orgy
Get your Twanger out and play with your friends balls! We're going to sing a plucking song!
This is sooooo sick...:-\
[ nog geen reacties / # ]


Helpdesk
Meestal hoor je mooie verhalen van een helpdesk over de rare vragen die mensen hebben. Maar wat als zo iemand bij de helpdesk zelf werkt?
[ nog geen reacties / # ]


The Aristocrats!
Cartman is op dreef!
[ nog geen reacties / # ]


USA vs. Canada
*proest*
[ nog geen reacties / # ]